USM omg 1

**Vårt F15 Basketlag Tar Hem Segern i USM Omgång 1 i Västerås**

Det var en spännande helg för vårt F15 basketlag när vi reste till Västerås för att delta i den första omgången av USM.

Vår första match stod mot Arvika, Vårt lag levererade en stark insats och tog en enkel seger. Med självförtroendet på topp inför nästa match kände vi oss laddade, men visste samtidigt att det skulle bli en tuffare utmaning.

Västerås, vår nästa motståndare, var ett lag vi visste skulle bli tuffare. Matchen började bra för vår del och vi ledde större delen av tiden fram till tredje perioden. Men Västerås gav inte upp och kom tillbaka starkt, vilket resulterade i att matchen blev lika vid full tid. Med andan i halsen och pulsen hög gick matchen till övertid. Men med lagets kämparanda och samarbete lyckades vi dra det längsta strået och vann till slut!

Efter matchen var det dags för prisutdelning. Vår egen Disa blev korad till matchens lirare, ett välförtjänt pris för hennes insats på planen. Men det slutade inte där. Ellen och Ines blev båda uttagna till All Star Team, vilket är ett bevis på deras talang och skicklighet. Och som pricken över i:et blev Svea utnämnd till omgångens lirare. Ett stort grattis till alla våra spelare!

Vi är otroligt stolta över lagets prestation och det visar verkligen att hårt arbete, laganda och samarbete lönar sig.

  • AktuelltF15NyheterP15Uncategorized
    USM omg 2